Laulavad ja mängivad

Piret Kooli
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saatejuhina astub ekraanile Kristjan Kasearu.
Saatejuhina astub ekraanile Kristjan Kasearu. Foto: TV 3

TV3 toob 28. jaanuaril esimest korda ekraanile ülipõneva muusikalise telelahingu «Laulumäng», mille küsimused põhinevad peamiselt Eesti muusika videoklippidel. Igas saates võtab omavahel mõõtu kaks tuntud muusikutest koosnevat võistkonda.

Huumoriküllane ja heatujuline saade esitleb lõbusas võtmes Eesti popmuusika kõige säravamaid pärleid. Telemäng koosneb kuuest kaasahaaravast voorust, kus võistlejad peavad ära arvama, mis aastast pärineb näidatav muusikavideo, millisest saatest või filmist meloodia jne. Teinekord jälle jäetakse mõni muusikavideo suvalises kohas seisma ning võistkond peab õigete sõnadega edasi laulma.

Värvikaks tänavamuusikuks kehastunud trummar Reigo Ahven taob mitmesuguste esemetega – pudelid, konservikarbid, harjad – rütmi ja võistlejad peavad ära tundma, mis lauluga tegemist. Või siis pannakse mängima halva kvaliteediga karaokeplaat, kus meloodia mängitakse maha suvalisest kohast – võistlejad peavad ära tundma laulu ning selle veenvalt ette kandma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles