Võõra häda pealt ei õnnestu enam teenida

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Ivanišvili ostis ära kinnistu, millel asub Kulli küla veepumpla, kuid seni pole tal õnnestunud vee müügiga sentigi teenida.
Konstantin Ivanišvili ostis ära kinnistu, millel asub Kulli küla veepumpla, kuid seni pole tal õnnestunud vee müügiga sentigi teenida. Foto: Eero Vabamägi

Varem hästi toiminud äriplaan, mille järgi osteti ära mõne asumi ainus tee või veetorustik ja hakati selle kasutamise eest kohalikelt elanikelt raha küsima, enam ei tööta.

Teejuppide, torustike ja teiste taristuelementide kokkuostmisega kurikuulsaks saanud ärimees Konstantin Ivanišvili on hädas – terve küla joob tema vett, aga keegi ei maksa. Nimelt ostis Ivanišvili ära Raasiku valla Kulli küla Pistriku tee elamuid veega varustava pumpla, külaelanikud aga keelduvad talle vee eest maksmast. Vähe sellest, elanike poolele on asunud ka vallavalitsus ja politsei.

«Nemad on ennast minu pumpla külge ühendanud, võtavad sealt vett ja raha lihtsalt ei maksa. Kui ma lähen nendele rääkima, et lepime kokku, palju näiteks kuus vee eest maksta tuleks, siis öeldakse inetusi ja ähvardatakse vägivallaga,» kurtis Ivanišvili. Ta tegi veevarguse kohta ka politseile avalduse, kuid politsei ei algatanud menetlust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles