Randpere oma väljaütlemisest: sõnakasutus sai valitud äärmuslik, kuid teema on tuline

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valdo Randpere
Valdo Randpere Foto: Toomas Huik

Riigikogu Reformierakonna fraktsiooni aseesimees Valdo Randpere ütles TV3 «Seitsmestes uudistes» tehtud sõnavõtu kohta, kus ta märkis, et tema oleks valmis sadama juhid maha ka laskma, et sõnakasutus sai valitud veidi äärmuslik.

«Kui mul on valida, kas asuda korruptantide poolele või mõista korruptsioon hukka, siis valin viimase. Seekord sai sõnakasutus valitud äärmuslik, kuid teema on tuline,» kommenteeris Randpere tagantjärgi Postimehele.

Randpere lisas, et samamoodi ei kiida ta heaks olukorda, kus riigikogu korruptsioonivastase erikomisjoni esimees Artur Talvik varjab materjali ja lekitab isikliku kasu teenimiseks komisjoni teadmata ärisaladusi. «Väljendudes sobilikumalt: korruptsioonil pole riigi- ega eraettevõttes kohta,» parandas ta oma sõnastust.

Valdo Randpere ütles eile TV3 «Seitsmeste uudiste» väitlusringis Kadri Simsoniga väideldes, et tal pole mingeid sooje tundeid korruptsiooni suhtes, vaid ta vihkab korruptsiooni. «Mina oleks valmis need sadama juhid, ausalt öeldes, kõik need vanad korruptandid, suured korruptandid, maha laskma. Nõuka ajal oli mahalaskmine suures ulatuses altkäemaksu võtmise ees. Minu poolest laske nad maha,» ütles poliitik saates.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles