Soe tõi tänavatele kevadised mured

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elvi Kurm murdis eile libedaga kukkudes küünarvarreluu ja kodarluu ja pidi pöörduma Ida Tallinna Keskhaigla erakorralise meditsiini osakonda, kus talle andsid abi õde Elle Jürgenson, õde Maria Duh (sinises) ja ortopeed Vladimir Matvejev.
Elvi Kurm murdis eile libedaga kukkudes küünarvarreluu ja kodarluu ja pidi pöörduma Ida Tallinna Keskhaigla erakorralise meditsiini osakonda, kus talle andsid abi õde Elle Jürgenson, õde Maria Duh (sinises) ja ortopeed Vladimir Matvejev. Foto: Mihkel Maripuu

Jaanuari viimasel nädalal saabus Tallinna kevadilm koos plusskraadide, vihmasaju, katustelt kukkuvate jääkamakate ja vee alla jäänud kõnniteedega.

Juba hommikul saatis munitsipaalpolitsei välja hoiatuse: kui vähegi võimalik, hoidke kesklinnast ja eriti vanalinnast eemale. See oli mõeldud eeskätt jalakäijatele, kuid katustelt langeva jää ja lume ohvriks langes vähemalt seitse autot. Üks auto, mis oli pargitud Karu tänavale Juudi kooli hoovi, sai nii kõvasti viga, et läheb ilmselt mahakandmisele.

«Kuigi tegemist on õnnetusjuhtumitega, on patrulli sõnul paljuski süüdi autojuhid ise, kes ei oska ohtu hinnata: visuaalselt on näha, et katuselt hakkavad kohe alla kukkuma lumelaam, jääkamakad või purikad, aga sellest hoolimata pargitakse otse ohuallika alla,» ütles mupo pressiesindaja Meeli Hunt. Ta soovitas, et autojuhid võiksid võimaluse korral parkida oma sõiduki väljaspool vanalinna, et mitte takistada mitmel pool vanalinnas toimuvat katuste puhastamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles