Riigikogulastest oli novembris meedia lemmikuks Ergma

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ene Ergma.
Ene Ergma. Foto: Mihkel Maripuu

Kirjutav meedia mainis novembris riigikogu liikmetest kõige sagedamini parlamendi Isamaa ja Res Publica Liitu (IRL) kuuluvat esimeest Ene Ergmat, kellest ilmus kuu jooksul 221 uudist või artiklit.

BNSi Gruppi kuuluva ETA Monitooringu andmetel oli mainimiskordade arvult parlamendi liikmetest novembris teisel kohal Keskerakonna fraktsiooni esimees Kadri Simson, kellest ilmus kuu jooksul 217 uudist või artiklit.

Parlamenti kuuluvat IRLi esimeest Mart Laari mainis kirjutav ajakirjandus novembris 208 uudises või artiklis.

Sotsiaaldemokraatliku erakonna esimehest Sven Mikserist kirjutas ajakirjandus novembris 155 ning Kreeta saarel asuva villaga seoses meedia huviorbiiti sattunud riigikogu julgeolekuasutuste järelevalvekomisjoni esimehest Jaanus Rahumäest (Reformierakond) 151 korda.

Riigikogu rahanduskomisjoni reformierakondlasest esimehest Taavi Rõivasest ilmus eelmisel kuul 147, rohelisest Marek Strandbergist 145, sotsiaaldemokraat Peeter Kreitzbergist 142, Rahvaliidust välja astunud ja Keskerakonnaga liitunud riigikogu liikmest Ester Tuiksoost 133, riigikogu SDE fraktsiooni esimehest Eiki Nestorist 121, Rahvaliitu kuuluvast riigikogu liikmest Mai Treialist 107 ja riigikogu reformierakondlasest aseesimehest Keit Pentusest 102 korda.

Ülejäänud riigikogu liikmeid mainis meedia novembris alla saja korra.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles