Meest kirvega löönud naine sai süüdistuse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirves.
Kirves. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Virumaal ootab kohtutee keskealist naist, kes eeluurimisel kogutud andmetel ründas tänavu kevadel endast veidi vanemat meest ning tekitas talle kirvehoopidega raskeid vigastusi.

Politsei sai veretööst teate viienda mai õhtul, kui Narvas asuva aiandusühistu majast leiti raskelt vigastatud 49-aastane mees. Korrakaitsjad selgitasid kiiresti, et kannatanut oli rünnanud 47-aastane purjus Elena, kasutades hoopide jagamiseks kirvest.

Kuna naine oli varem kriminaalkorras karistamata ning prokuröri hinnangul puudus oht, et ta hakkaks eeluurimisest eemale hoidma, siis vahi alla teda ei võetud.

Kohtueelse uurimise lõppedes sai Elena süüdistuse eluohtliku tervisekahjustuse tekitamises, mille eest näeb karistusseadustik kohtus süüdimõistmise korral ette kuni 12-aastase vangistuse. Nii pikk vabaduskaotus naist siiski ei ähvarda, kuna Viru maakohtu Narva kohtumaja arutab süüasja lühimenetluse korras ning see tähendab määratava karistuse vähendamist kolmandiku võrra.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles