Tallinnas rünnati taksojuhti ja bussijuhti

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Postimees.ee

Tallinnas rünnati nädalavahetusel taksojuhti ja bussijuhti, samuti pidasid meestest ja naistest koosnevad seltskonnad vanalinnas maha löömingu.

Ööl vastu laupäeva ründas meesterahvas Vabaduse väljakul taksos viibides 1963. aastal sündinud taksojuhti ning lõi jalaga auto ust, teatas Põhja politseiprefektuur.

Kannatanu sai kehavigastusi ning autole tekitati kahju 10 163 krooni väärtuses.

Pühapäeva õhtul kella 18 ajal tungis aga meesterahvas Pärnu maanteel kallale 1980. aastal sündinud bussijuhile.

Ööl vastu laupäeva oli südalinnas aga mitmeid kaklusi ja kallaletunge. Nii ründas Kullassepa tänaval kahest mehest ja ühest naisest koosnev seltskond teist sama koosseisuga seltskonda.

Üksteisele tekitati kehavigastusi ning kahtlustatavatena viidi politseijaoskonda 1984. aastal sündinud Annaliisa, 1982. aastal sündinud Sander ja 1983. aastal sündinud noormees.

1983. aastal sündinud Henri tungis Vabaduse väljaku lõbustusasutuses kallale turvatöötajale ja tekitas talle kehavigastusi. Kahtlustatav viidi politseiosakonda.

Kaklus toimus ööl vastu laupäeva ka Narva maanteel, mille tagajärjel toimetati haiglasse kaks noormeest. Neist ühel tuvastati kergemad vigastused.

Tunnistaja sõnul oli kallaletungijaid neli, kellest üks, 1981. aastal sündinud Janno viidi politseiosakonda.

Lisaks registreeris politsei ühe röövimise reede õhtul, kui kella 22.30 ajal tungiti Vilde teel kallale 1971. aastal sündinud Leenale, kellelt võeti vägivaldselt ära rahakott ning millega tekitati kahju 3 000 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles