Päästeamet: tormiolukord lahendati hästi

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumetorm Monika Tartus.
Lumetorm Monika Tartus. Foto: Margus Ansu / Postimees

Päästeameti hinnangul oli võitlus kaks päeva kestnud lumetormiga Eesti jaoks suur operatsioon, kuid selle lahendamisega saadi hästi hakkama.

«See olukord oli keeruline ja seda suudeti ju täitsa ilusasti lahti harutada, probleemid kõrvaldada,» vahendab ERR Uudised päästeameti päästetööde osakonna juhataja Kuno Tammearu sõnu.

Tammearu lisas, et pole oma pea paarikümne aasta pikkuses karjääris varem nii suure hulga lumevangi jäänud autode ja inimestega kokku puutunud.

Ka politsei hinnangul saadi erakorralise olukorra lahendamisega hästi hakkama – korrakaitsjad abistasid päästeametit inimeste evakueerimisel ja tegelesid liikluse ümber suunamisega, et ummikuid ennetada.

Maanteeameti peadirektori asetäitja Andri Tõnstein ütles, et praeguseks on lumesahad enamasti ka kõrvalteedele jõudnud, kuid endiselt on rasked piirkonnad Lääne-Virumaa ning Harju maakonnas Raasiku ja Voose kant, samuti on teeolud kehvad Läänemaal, kuhu täna õhtul uus torm jõudis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles