Bigbanki krediitkaart osutus kiirlaenurakenduseks

Aivar Pau
, tehnika.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bigbanki mobiilse krediitkaardi tutvustusüritus
Bigbanki mobiilse krediitkaardi tutvustusüritus Foto: Bigbank

«Selline kutse! Ise teenivad kõige vaesematelt ja nüüd selline priiskamine,» kõlas ühe kolleegi hüüe, kui toimetuse eri nurkades avanesid nii sisult kui ka vormilt uhked kutsed Bigbanki megalõunale, mille sisuks panganduses revolutsiooni lubav enneolematu mobiilne krediitkaart.

Tagantjärele ürituse fotosid vaadates selgub, et kutse õnge oli läinud ühiskonna koorekiht – alates rahandusminister Sven Sestrist ja lõpetades kuulsate meelelahutajatega.

«Eesti esimene mobiilne krediitkaart muudab plastikkaardid ajalooks,» kõlas möödunud neljapäeval panga uhke sõnum. «Täiusliku mobiilse krediitkaardi «leiutamise» nimel on paljud idufirmad töötanud mitu aastat, kuid seni edutult – kuidas siduda mugavus ja turvalisus omavahel nii, et riskid oleks mõistlikud. Meie lahendus on suur samm edasi täiuslikkuse poole.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles