ETV lõpetab saate «Aeg Luubis»

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Aeg luubis» kodulehekülg
«Aeg luubis» kodulehekülg Foto: Repro

Uuest aastast läbib ETV pühapäevaõhtune uudisteprogramm formaadivärskenduse, «Aktuaalse kaamera» ja «Aeg luubis» baasilt jõuab vaatajani nädalat kokkuvõttev uudistemagasin.

Uues saates on oma koht päevauudistel, aga ka lõppenud nädala olulisemate teemade analüüsimisel. Saate tegemisel lööb kaasa nii kogu teleuudiste toimetus kui ka mitmed rahvusringhäälingu programmides töötavad toimetajad.

ERRi uudistejuht Urmet Kook ütles, et nad soovivad ühe olulise muutusena tuua saatesse ajakirjaniku kommentaarirubriigi, mis tänases teleajakirjanduses sisuliselt puudub.

Tema sõnul on rahvusringhäälingus lisaks uudistetoimetuse töötajatele palju häid ajakirjanikke, kes võiksid uues rubriigis oma arvamusega esineda.

Saate «Aeg luubis» senised juhid Tiina Jaakson ja Indrek Treufeldt jätkavad oma tööd rahvusringhäälingus - Jaakson «Aktuaalse kaamera» toimetajana, Treufeldt erinevaid saateid juhtides ja toimetades.

Lisaks uudisteprogrammile täienevad ka pühapäevaõhtused spordiuudised, et keskenduda pikemalt nädala kõige olulisematele sporditeemadele.

 Pühapäevase uudistesaate toimetajaks saab Ivo Laev, kes siiani toimetas «Terevisiooni».

Esimene uuenenud uudistemagasin on eetris pühapäeval 9. jaanuaril 2011.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles