Kaubiku juht sattus mõne minuti jooksul kahte liiklusõnnetusse

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei. Foto on illustratiivne
Politsei. Foto on illustratiivne Foto: Martin Ilustrumm

Ööl vastu teisipäeva põrkas kaubik Peugeot Harjumaal Kernu vallas kokku veoautoga Volvo, juht põgenes seejärel sündmuskohalt ja sattus kilomeetri pärast järgmisesse liiklusõnnetusse, kus põrkas kokku sõiduautoga Nissan.

Liiklusõnnetus juhtus ööl vastu teisipäeva kella 1.30 paiku Tallinna-Pärnu-Ikla maantee 29. kilomeetril, kus esialgsetel andmetel põrkas Tallinnast Pärnu poole liikunud Peugeot Boxer kokku talle vastu liikunud veokiga Volvo FH42T. Kokkupõrke tagajärjel sai kahjustada veok ja haagis.

Peugeot' juht põgenes sündmuskohalt ning sattus Tallinna-Pärnu-Ikla maantee 30. kilomeetril järgmisesse liiklusõnnetusse, kui kaldus vastassuunavööndisse ja sõitis otsa Nissanile.

Kokkupõrkes sai vigastada Nissanit juhtinud 32-aastane mees, kes toimetati Mustamäele haiglasse. Praeguseks on mees haiglast välja saanud.

Põhja Prefektuuri avariiteenistuse vanem Tanel Pajumaa rääkis Kuku raadios, et avariipaigalt lahkunud Peugeot sattus järgmisesse liiklusõnnetusse kõigest mõned minutid hiljem.

Ta lisas, et kaubikus viibis kaks inimest ning praegu ei saa kindlalt väita, kes sõidukit juhtis ning kas mõlema liiklusõnnetuse ajal oli roolis sama inimene.

«Tõenäoliselt oli, kuid asja teeb keeruliseks see, et pärast teist liiklusõnnetust lahkusid nad hetkeks sündmuskohalt ja naasid mõne aja möödudes. Täna on selgitamisel, kes sõidukit juhtis,» rääkis ta.

Kaks kaubikus olnud inimest toimetati joobekahtlusega Wismari haiglasse ekspertiisi. Veel pole selge, kas nad olid alkoholi tarvitanud.

Samuti on kõik muud juhtunu täpsemad asjaolud väljaselgitamisel.

Pajumaa sõnul on alust arvata, et Volvo ja Nissan liikusid oma sõiduvööndis ega sooritanud parajasti möödasõitu, kuid täpsem info selgub.

Liiklusõnnetuste asjaolusid uuritakse hetkel väärteomenetluse raames.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles