Jaakson saate lõpetamise põhjust ei kommenteeri

Merje Pors
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ETV
ETV Foto: ETV

Minu poolt ei ole korrektne seda kommenteerida, märkis viis aastat saadet «Aeg luubis» juhtinud Tiina Jaakson saate lõpetamise põhjuste kohta.

Jaakson sai saate lõpetamisest teada oktoobris. «Selle töö juures meeldis kõige rohkem mõtestada nädala sündmusi, analüüsida neid ja mulle meeldis väga see meeskond, kellega ma koos olen töötanud,» lisas Jaakson.

Edaspidi jätkab Jaakson «Aktuaalse Kaamera» toimetajana, samal kohal töötas ta varem osakoormusega.

Sahinaid, nagu plaaniks Jaakson poliitikasse astuda, ta ei kinnitanud. «Hetkel küll ei plaani, aga ma leian, et poliitikaküsimus on selline isiklik küsimus nagu ka see, keda te valite. Iga inimene võib poliitikasse astuda siis, kui ta soovib. See ei ole laia arutelu küsimus.»

Formaadivärskendus

Rahvusringhääling andis täna teada, et uuest aastast läbib ETV pühapäevaõhtune uudisteprogramm formaadivärskenduse. «Aktuaalse kaamera» ja «Aeg luubis» baasilt jõuab vaatajani nädalat kokkuvõttev uudistemagasin.

Saate tegemisel lööb kaasa nii kogu teleuudiste toimetus kui ka mitmed rahvusringhäälingu programmides töötavad toimetajad.

ERRi uudistejuht Urmet Kook ütles, et nad soovivad ühe olulise muutusena tuua saatesse ajakirjaniku kommentaarirubriigi, mis tänases teleajakirjanduses sisuliselt puudub.

Indrek Treufeldt, kes samuti juhtis saadet «Aeg luubis», jätkab ETVs töötamist erinevaid saateid toimetades ja juhtides.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles