Mustamäe 63 peret saab Tallinna linnalt uue korteri

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Munitsipaalmajad Raadiku tänaval Lasnamäel.
Munitsipaalmajad Raadiku tänaval Lasnamäel. Foto: Uwe Gnadenteich

Mustamäe linnaosa eluasemekomisjon otsustas eile majutada 29 korteriootel perekonda Lasnamäele Raadiku uude elamurajooni, kus linna teise elamuehitusprogrammi raames on valminud kolm uut elumaja.

«Elanikud saavad korterite võtmed kätte jaanuaris, aga kindlasti jäävad munitsipaalpinna saanutele need jõulud kauaks meelde,» nentis Mustamäe linnaosa vanem Lauri Laats.

Mustamäel on munitsipaaleluruumi järjekorras kokku 443 peret. Teise elamuehitusprogrammi põhimõtete järgi saavad linnalt üürikorterit taotleda rahvastikuregistris Tallinna elanikuna arvel olevad noored pered ja linna sotsiaalsfääri toimimiseks vajalikud töötajad nagu lasteaednikud ja õpetajad, hoolekandeasutuste töötajad, muuseumide, raamatukogude ja teatrite töötajad, õed, ämmaemandad, hooldajad ja põetajad ning linna teenindavad politseinikud ja päästjad.

Teise elamuehitusprogrammi järgi on linnal kavas aastatel 2009-2015 ehitada umbes tuhat munitsipaalkorterit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles