Eestlane tegi Jamaica lukshotellis külma arve

Merje Pors
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dollarid
Dollarid Foto: SCANPIX

Jamaica politsei võttis vahi alla eestlase, kes elas nädal aega lukshotellis, jättes selle eest tasumata 2100 USA dollari suuruse arve (22 350 krooni).

Ehitajana leiba teeniv 26-aastane mees, kes kohaliku meedia andmetel kannab nime Stan Puust, veetis petturina nädal aega «kõik-on-hinna-sees» hotellis, kirjutab The Jamaica Observer.

Eelmisel neljapäeval ütles Puust Montego Bay kohtus, et esimesel Jamaical viibimise päeval rööviti temalt 3000 dollarit.

Puusti sõnul maandus ta Kingstonis vaid seetõttu, et ei teadnud lennujaama olemasolust Montego Bays. Nii püüdis ta hiljem leida taksot, mis ta Montego Baysse viiks.

Teel Montego Baysse olevat takso politsei märguande peale peatunud ja politseinik leidis autost kanepit, mistõttu pidi eestlane veel 500 dollarit trahviks maksma.

Süüa ostma minnes olevat Puust kohtanud meest, kes andis talle käepaela, millega hotelli sisse saada.

Hotelli tuppa sai ta tänu sellele, et ütles personalile, nagu ta oleks oma võtme kaotanud. Enne vahele jäämist jõudis Puust hotellis elada nädal aega. Politsei võttis mehe vahi alla 17. septembril.

Puusti väitel püüdis ta oma Eesti sõpradega ühendust võtta, et nad talle raha saadaksid, kuid see ei õnnestunud.

Jamaica politsei uurib Interpolist Puusti tausta ning mehel tuleb uuesti kohtusse minna 3. oktoobril.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles