Mupo kutsub lume väljavedu takistavaid autoomanikke korrale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lume koristamist takistavad asutod teisaldatakse.
Lume koristamist takistavad asutod teisaldatakse. Foto: Liis Treimann

Tallinna kommunaalameti juhataja asetäitja Tarmo Sulg kinnitas, et kui tänavatele paigaldatakse ajutised parkimist keelavad liiklusmärgid, aga autoomanikud sellele ei reageeri, siis helistab mupo autoomanikule ja tuletab talle meelde, et sõiduk on vaja lumekoristuse ajaks kuhugi mujale viia.

Sulg ütles, et eelmisel ööl oli juba nii käitutud ning samamoodi jätkatakse ka järgmisel ööl.

«Kogemus näitab, et 60 – 70 protsenti autoomanikest reageerib mupo helistamisele,» mainis Sulg.

Eile õhtul ja eelneval ööl töötas Tallinnas kokku 123 tänavapuhastusmasinat ja 25 käsibrigaadi. Kokku veeti linnast välja 6070 kuupmeetrit lund, sellest kesk- ja vanalinnast 4075, lõuna- ja idapiirkonnast 1135 ning lääne- ja põhjapiirkonnast 860 kuupi. Tänavatele puistati 89,3 tonni kloriide ja kolm tonni sõelmeid.

Kesklinnas veeti lund minema Liivalaia, Juhkentali, Nafta, Maakri, Faehlmanni, Endla tänavalt ning Narva maanteelt Laikmaa ja Kreutzwaldi tänava vaheliselt lõigult.

Ida piirkonnas veeti lund välja Majaka tänavalt, lõuna piirkonnas Männiku teelt ning Vabaduse ja Kadaka puiesteelt. Lääne piirkonnas olid lumeveo kohtadeks Endla ja Tulika tänav ning põhja piirkonnas Niine tänava üks pool ja Vana-Kalamaja – Tööstuse tänava ristmik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles