Mupo alustas Reformierakonna kasutuses oleva maja suhtes purikamenetlust

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jääpurikad Tõnismäel asuva Reformierakonna peakontorihoone katusel.
Jääpurikad Tõnismäel asuva Reformierakonna peakontorihoone katusel. Foto: Liis Treimann

Munitsipaalpolitseiamet (mupo) alustas ohtlike jääpurikate tõttu väärteomenetlust teiste hulgas ka Tõnismäel asuva Reformierakonna peakontorihoone suhtes.

Reformierakonna avalike suhete juht Silver Pukk ütles Postimees.ee´le, et nende kontorijuhataja võttis jääpurikate teemal maja omanikega ühendust juba esmaspäeva lõunal. «Meie oleme siin majas üürnikud ning heakorra tagab omanik,» märkis Pukk.

«Maja omanikud tellisid eile korvtõstuki ja täna nendega üle vesteldes selgus, et ka alpinistid, kuid kummalgi teenusepakkujal pole võimalik enne õhtut või homset tulla. Palusime omanikke, et nad paneksid hoiatused tänavale, mida nad ilmselt ka teevad,» rääkis Pukk.

Teisipäeva hilisõhtuks olid kõik purikad alla löödud ja erakonna kasutuses oleva maja räästad puhtad.

Mupo peaspetsialisti Monika Lestbergi sõnul on mupo sel sügis-talvel jääpurikate ja lumest puhastamata katuste osas alustanud 93 menetlust ja määranud kokku 9000 krooni eest trahve.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles