Tabasalu kooli direktor lahkus ametist

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tabasalu ühisgümnaasiumis allkirjastati Tabasalu ja Laagri riigigümnaasiumide rajamise lepingud. Pildil direktor Carolin Kadaja.
Tabasalu ühisgümnaasiumis allkirjastati Tabasalu ja Laagri riigigümnaasiumide rajamise lepingud. Pildil direktor Carolin Kadaja. Foto: Liis Treimann

Tabasalu ühisgümnaasiumi direktor Carolin Kadaja esitas eile Harku vallavanemale lahkumisavalduse, öeldes, et võtab koolijuhina vastutuse segaduse eest, mis puhkes seoses haridusminister Jürgen Ligi külaskäiguga. 

Kadaja selgitas, et astub tagasi nii oma alluva apsaka kui ka meedia võimenduse tõttu. Direktor täpsustas, et kirja tunniplaani ümberkorralduste kohta riigigümnaasiumide lepingute allkirjastamise päeval saatis õpetajatele õppejuht, mitte tema.

«Olen koos kooliperega kuue aastaga Tabasalus väga palju saavutanud. Kool on kasvanud ja meie laste õppetulemused kogu aeg paranenud. Näiteks riigieksamite tulemuste järgi kokku pandavas Postimehe edetabelis on Tabasalu ühisgümnaasium 2011. aasta 172. kohalt kerkinud tänavusele 51. kohale,» lausus Kadaja. Kogu kool on tema sõnul arenenud õiges suunas – olgu selle kinnituseks Eesti parimaks valitud koolisöökla või fakt, et eelmise aasta Eesti parim õpilasfirma tuli just Tabasalust. «Kahju on, et mul tuleb nüüd ootamatult kõrvale astuda,» tõdes ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles