Tallinnas käib ööpäevaringne lumevedu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumekoristus Tallinnas.
Lumekoristus Tallinnas. Foto: Karli Saul.

Eelneval ööl töötas Tallinnas  kokku 137 tänavapuhastusmasinat ja 22 käsibrigaadi. Tänavatele puistati 141,4 tonni kloriide ja 12,7 tonni sõelmeid. Tänavatelt veeti välja 9715 kuupmeetri lund.

Kesklinnast  ja vanalinnast viidi minema 5440 kuupmeetrit, lõuna  ja ida piirkonnast kokku 2985 kuupmeetrit ning lääne- ja põhja piirkonnast kokku 1290 kuupmeetrit lund.

Tallinna kommunaalameti hooldusosakonna teatel jätkavad lumeveokallurid ja -tõstukid pärast öist vahetust ka päevasel ajal lume väljavedu kesklinna tänavatelt. Kommunaalameti juhataja asetäitja Tarmo Sule sõnul valitakse välja kohad, kuhu ei ole sõidukeid pargitud ja kus saab tavaliiklust segamata lund kalluritele laadida.

Kõikidelt autojuhtidelt palutakse mõistvat suhtumist ja ettevaatust lumekoristusbrigaadidest ja koristustehnikast möödasõidul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles