Männi pargis avati Mustamäe jõuluturg

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna suurim jõuluturg on Raekoja platsil.
Tallinna suurim jõuluturg on Raekoja platsil. Foto: Peeter Langovits

Mustamäel Männi pargis on neljapäevast pühapäevani avatud jõuluturg, kus müüakse kodumaist sööki, jooki, käsitööd ning jõulukuuski. Jõuluturu peaeesineja on Koit Toome,  meelelahutust pakuvad teisedki suured ja väikesed lauljad, saab saaniga sõita ning Päkapikulas käib vilgas elu.

«Mustamäel elab samapalju elanikke kui Narva linnas. Seetõttu ei ole küsimus selles, kas Mustamäel peaks olema oma jõuluturg, vaid mitu jõuluturgu meil olema peaks,» ütles Mustamäe linnaosa vanem Lauri Laats. «Rajasime jõululinnaku esmakordselt Männi parki, mis viimastel aastatel on kujunenud mustamäelaste populaarseks kooskäimise ja puhkamise kohaks.»

Jõuluturu raames esinevad linnaosa koolide ja laste loomingu maja laululapsed, käsikellade ansambel Campanelli, regilauluansambel Tink-Tingadi, Erich Krieger, Karl Madis ja Koit Toome.
Turul korraldab kauplemist Wiru Tootjate Ühistu, mis esindab kodumaiseid väiketootjaid.

Neljapäeval, reedel ja pühapäeval pakutakse turusuppi ning laupäeval verivorsti.

Kauplemine turul toimub iga päev kella 12 -18.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles