Keskerakond näeb koostöös Putini parteiga võimalikku tulu

Tiina Kaukvere
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanus Karilaid
Jaanus Karilaid Foto: Eduard Laur

Kuigi Keskerakond on varem korduvalt lubanud panna Ühtse Venemaaga koostöö jätkamise hääletusele, seda laupäeval peetud volikogul siiski ei tehtud. Teemat küll arutati, kuid varem koostöö lõpetamist soovinud Keskerakonna aseesimees Jaanus Karilaid leiab nüüd, et partei võiks leppe raames püüda hoopis saavutada midagi Eestile kasulikku.

Karilaid on varem seisnud selle eest, et erakond paneks koostöö jätkamise Ühtse Venemaaga hääletusele, et selle tulemusel koostöö Venemaa presidendi Vladimir Putini parteiga lõpetada. Erakond ei ole tema sõnul seni seda ideed toetanud, kuid teemat oldi nõus üleeilsel volikogul vähemalt arutama.

Kuna koostööprotokolli tühistamiseks ei ole Karilaiu sõnul erakonna sees kokkulepet, tuleks seda esialgu proovida sisustada. «Jaan Poska suutis Lenini Venemaaga suheldes teenida Eesti huve. Miks meie ei peaks suutma Putini Venemaaga midagi kasulikku Eestile saavutada,» ütles Karilaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles