G5, Z6, S7, P9, M10 ja Mi5 – staaripotentsiaaliga uustulnukad

Kuldar Kullasepp
, reklaamtoodete ja eriprojektide juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänu iga-aastasele Mobile World Congressile on Barcelona end juba aastaid saanud reklaaminud mobiilseadmete pealinnana.
Tänu iga-aastasele Mobile World Congressile on Barcelona end juba aastaid saanud reklaaminud mobiilseadmete pealinnana. Foto: Reuters/ScanPix

Barcelona on tavapäraselt just see koht, kus maailma suured ja väikesed mobiilitootjad esitlevad järgneva aasta eeldatavaid müügihitte. Tänavu 22.–25. veebruarini toimuv üritus algab tegelikult päev enne ametlikku avapauku ning mitu ettevõtet korraldab oma tooteesitluse juba pühapäeval. Ikka selleks, et jõuda konkurentidest kasvõi pisutki ette.

Samsung

Täie kindlusega võib öelda, et Samsung esitleb Barcelonas sel aastal Galaxy S7 ja S7 Edge’i telefone. Nagu eelmisel aastal esitletud S6 puhul, on mudel kahes variatsioonis: n-ö tavaline ning kumera ekraaniga. TechCrunch kirjutab, et uus seade peaks olema sarnaselt iPhone 6S-iga puutetugevust tajuva ekraaniga ja sellel on uus USB Type-C liides. Viimane võimaldab kiiremat laadimist ja lubab juhet ükskõik mis pidi telefoniga ühendada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles