Nädalavahetuse rahvakogunemisi märgistasid parkimistrahvid

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mustamäe keskuse parklas on ka esmaspäeva lõuna ajalkõik kohad täis.
Mustamäe keskuse parklas on ka esmaspäeva lõuna ajalkõik kohad täis. Foto: Eero Vabamägi

Tallinna munitsipaalpolitsei kirjutas nädalavahetusel usinasti trahve välja nii valesti parkinud turismimessi Tourest külastajatele kui ka äsja avatud Mustamäe keskuse klientidele.

Laupäeval Tallinnas Pirita teel turismimessi Tourest külastanud sõidukijuhid said munitsipaalpolitseilt valesti parkimise eest kokku 45 trahviteadet. Trahviti põhiliselt selle eest, et autod olid pargitud osaliselt tee keskel olevale haljasribale. «Seal ei jäänud midagi muud üle kui kõigile rikkujatele trahvi teha,» ütles mupo pressiesindaja Meeli Hunt. Ta lisas, et pühapäeval oli olukord samas kohas palju parem ning vaid kolm sõidukijuhti said valesti parkimise eest trahvi.

Valesti parkijaid trahvis mupo ka reedel avatud Mustamäe keskuse juures. Seal pisteti trahvikviitung klaasipuhastaja vahele peamiselt nendele autodele, mis olid ennast ritta sättinud parkimist keelava märgi alla Sääse tänaval. Hundi sõnul tehti laupäeval seal 12 ja pühapäeval 11 parkimistrahvi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles