Koristustalgud Keskerakonnas (3)

Tuuli Koch
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaare ettekuulutavalt üleolev pilguheit Kadri Simsoni leerile enne Keskerakonna juhiks tagasivalimist novembrilõpu kongressil. «Kadri, sa veel tuled mu õlale nutma,» olla öelnud Savisaar ühel kongressijärgsel piirkondade juhtide kogunemisel Hundisilmal.
Edgar Savisaare ettekuulutavalt üleolev pilguheit Kadri Simsoni leerile enne Keskerakonna juhiks tagasivalimist novembrilõpu kongressil. «Kadri, sa veel tuled mu õlale nutma,» olla öelnud Savisaar ühel kongressijärgsel piirkondade juhtide kogunemisel Hundisilmal. Foto: Liis Treimann

Keskerakond on kaks ja pool kuud pärast Edgar Savisaare esimeheks tagasivalimise kongressi ning pärast aastavahetuse vaikelu jõudnud n-ö reeturitele koha kättenäitamiseni, oma korda ootab Tartu.

Esmalt võttis Savisaar ette Narva piirkonna, mis lubas endale enne juubelikongressi harvaesinevat isemõtlemist, toetades parteijuhi kandidaadina Kadri Simsonit. Täpselt nädal tagasi sõitis Keskerakonna juht Narva, et avaldada piirkonna uue juhi valimistel toetust europarlamendi saadikule Yana Toomile, kelle kõrval kandideeris juhiks ka riigikogu liige Mihhail Stalnuhhin. Toom sai 200 ja Stalnuhhin 41 toetushäält.

Savisaar külastas ka Kohtla-Järvet, kus Postimehe andmetel teatas isalikult kohalikele, et muredega pole mõtet pöörduda Kohtla-Järve piirkonna juhi Valeri Korbi poole, vaid parem võetagu ühendust otse temaga või räägitagu Toomiga.

Mäletatavasti oli Valeri Korb üks nn reeturitest ehk toetas parteijuhi valimistel Simsonit. Stalnuhhin ei kuulu samuti juba ammu enam Savisaare soosikute sekka, pigem vastupidi.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles