Põhja-Tallinna vanem sai päevapealt sule sappa

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karin Tammemägi rääkis pressikonverentsil, et seisis oma linnaosa eest, näiteks Pelgurannas asuva Helme tänava arenduse puhul, kuid läks sellega vastuollu linnavalitsuse huvidega.
Karin Tammemägi rääkis pressikonverentsil, et seisis oma linnaosa eest, näiteks Pelgurannas asuva Helme tänava arenduse puhul, kuid läks sellega vastuollu linnavalitsuse huvidega. Foto: Eero Vabamägi

Linnavalitsus lahendas Põhja-Tallinna valitsuse viletsa sisekliima küsimuse stalinlikul moel: pole inimest, pole probleemi. Linnaosavanem Karin Tammemägi vallandati päevapealt ametist, tema asetäitjale Priit Kutserile leitakse töökoht kusagil mujal.

«Minu töösuhe on tänasest (eilsest – toim) lõpetatud ja seda siis haldusakti järgi linnapea põhjendatud ettepanekul. Ainuke põhjendus, mida ma olen kuulnud, on «keerulised suhted minu asetäitja Priit Kutseriga»,» ütles Tammemägi ajakirjanikele.

«Need suhted on tõepoolest olnud keerulised ja ma ise olen linnavalitsust korduvalt probleemidest teavitanud, et püüda neid lahendada. Kahjuks pole see võimalik olnud, sest meie väärtushinnangud on paraku nii erinevad. Minu ametist vabastamise ametlikuks põhjuseks oli linnaosavalitsuse halb sisekliima. Siin on ainult üks inimene, kelle sisekliima ei kattu asutuse sisekliimaga. See on minu asetäitja Priit Kutser,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles