Mööbliärimehe palgamõrv jääbki ilmselt lahendamata (2)

Risto Berendson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ruslan Junusov tänavu jaanuaris Harju maakohtus, kus talle mõisteti röövimise eest kolmeaastane vangitus. Kuni 2017. aastani kannab mees Lätis karistust politseiniku ründamise eest.
Ruslan Junusov tänavu jaanuaris Harju maakohtus, kus talle mõisteti röövimise eest kolmeaastane vangitus. Kuni 2017. aastani kannab mees Lätis karistust politseiniku ründamise eest. Foto: Tairo Lutter / Postimees

«Mul on väga rahulik aeg praegu,» tunnistas silmanähtavalt heas tujus mööbliärimees Andrus Kaarma oma naiskolleegile, kellega ta parajasti restoranis Gloria õhtust sõi. Tund aega hiljem lamas mees Pääskülas oma kodumaja ees tänaval tapetuna vereloigus.

Kümne aasta tagune palgamõrv, mille lahendamisele oli politsei veel paar aastat tagasi vägagi lähedal, jäigi lõpuks avastamata. Eelmisel nädalal Põhja ringkonnaprokuratuurist politsei arhiivi tagastatud viiest köitest koosnev kriminaaltoimik annab täpse ülevaate, kes ja miks selle viimase kümnendi ühe harukordsema tellimusmõrva taga oli. Ja miks asi ikkagi kohtusse ei jõudnud.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles