Motiiviks Moskva investorite solvumine

Risto Berendson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto kuriteokohalt politsei uurimistoimikus. Tänaval püstolilaskudega tapetud Andrus Kaarma lamab talle kuulunud maasturi kõrval.
Foto kuriteokohalt politsei uurimistoimikus. Tänaval püstolilaskudega tapetud Andrus Kaarma lamab talle kuulunud maasturi kõrval. Foto: Politsei

Esimesena kuulati Andrus Kaarma palgamõrva kriminaalasjas üle mehe lesk. Naise väitel oli neil mehega avameelne suhe ja tema teada polnud abikaasal ainsatki probleemi. Viimased mured olnud mehel aastal 1996, kui Vene majanduskriisi tõttu jäi ta võlgu ühele Košelevi-nimelisele mehele.

«Kas Valeri või Vassili,» proovis naine võlausaldaja nime meenutada. Kaarma telefonis oli selle isiku kontaktiks pandud nimi «Raha» ja Kaarma olevat sellele Moskvas elavale mehele aeg-ajalt raha ka maksnud.

Tõenäoliselt peitus varjunime «Raha» taga 1998. aasta detsembrist tagaotsitav Vladimir Košelev. Mees, keda tunti toonase Solikamski kuritegeliku grupi juhina ja kes põgenes kahtlustatuna ebaseaduslikus kütuseäris Eestist kaitsepolitsei eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles