Otseülekanded, pildid ja videod: veeda vabariigi aastapäev Postimehega (6)

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Postimees kajastab Eesti vabariigi 98. aastapäeva sündmusi nii otseülekannete, videoreportaažide, pildigaleriide kui arvustuste näol.

Teisipäev, 23. veebruar

Vabariigi aastapäeva sündmused algavad juba teisipäeval kell 11, kui Tallinnas Metsakalmistul asetatakse pärjad Eesti kõrgete riigitegelaste haudadele.

Kell 13 teeb Postimees otseülekande Vene teatrist, kus president Toomas Hendrik Ilves annab üle riiklikud teenetemärgid.

Kell 18 vahendame otsepildis vabariigi aastapäeva kontsertaktust Vanemuise kontserdimajas, kus esineb kõnega peaminister Taavi Rõivas.

Hilisõhtul teeb Postimees fotoreportaaži vabariigi aastapäeva paraadi ettevalmistustest.

Kolmapäev, 24. veebruar

Vabariigi aastapäeval kajastame kell 7.35 nii pildis kui videos riigilipu pidulikku heiskamist Pika Hermanni torni ning kell 9 oleme kohal pärgade asetamisel Vabadussõja võidusamba jalamile.

Kell 9.40 toimub Stenbocki majas kohtumine akadeemiliste organisatsioonide esindajatega ja kell 10 algab jumalateenistus Toomkirikus, millest avaldame pildigaleriid.

Kell 12 vahendame ETV otseülekannet kaitseväe paraadilt Vabaduse väljakul, kus on kohal ka Postimehe reporterid.

Kell 13 kajastame riigi teaduspreemiate, Wiedemanni keeleauhinna ning spordi- ja kultuuripreemiate üleandmist.

Kell 17 teeb Postimees tund aega kestva otseülekande Estonia teatri eest, kuhu saabuvad presidendipaari õhtusel vastuvõtul osalejad.

Kell 18 näitame ETV otseülekannet presidendi iseseisvuspäeva kõnest, millele küsime ka ekspertide kommentaare. Seejärel arvustame kõnele järgnevat pidulikku kontserti ning avaldame intervjuu kontserdi kunstilise juhi, dirigent Tõnu Kaljustega.

Pildis ja videos kajastame ka kogu hilisemat vastuvõttu, küsime muljeid ja kommentaare presidendipaari vastuvõtu külalistelt ning vahendame vastuvõtult arvukalt fotosid. Sealhulgas avaldame fotod kõigist kätlemistseremoonial osalevatest külalistest.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles