Kuressaare kesklinna mänguväljakust kujuneb noorukite läbupaik

Kajar Kase
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuressaare linnus.
Kuressaare linnus. Foto: Egert Kamenik/Postimees.

Kuressaare kesklinna laste mänguväljaku koristamisega tegeleva linnamajandusettevõtte juht väidab, et üsna tihti tuleb seal kokku riisuda öist pidutsemist reetvaid suitsukonisid, terveid ja katkisi pudeleid ning okset, kirjutab Oma Saar.


Kui varem on linnavalitsus Lasteaia tn 1 asuval mänguväljakul öösiti toimuva ära kannatanud, siis ööl vastu eelmist reedet toimuv lõhkumine oli viimane piisk karikas.

Seekord ei piirdunud kivimüüri ja suletud raudvärava taga tegutsenud seltskond pidutsemisega, vaid tekitas lõhkumisega ka rahalise kahju: pikali lükati kivist istepingid, prügikast ja laud, massiivse kiviplaadiga laud lõhkus omakorda kivisillutist.

Linnavalitsuse heakorraspetsialisti Katrin Reinholdi sõnul rehkendati kahjusummaks 15 000 krooni.

Ettevõtte Kuressaare Linnamajandus juhataja Urmas Raik ütles, et mänguväljak pannakse õhtul kell 11 lukku ja hommikul teeb koristaja värava lahti, kuid ligi kahe meetri kõrgune müür pole noortele, kes tahavad mängupaigas öösiti pidu panna, takistuseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles