Infopuudus sunnib reisijaid Balti jaamas perroonilt perroonile jooksma (1)

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni rong
Elroni rong Foto: Tiina Kõrtsini/Õhtuleht

Rongireisijatel tuleb Balti jaamas joosta ühelt perroonilt teisele, sest õues on info rongide väljumiste kohta nähtaval vaid platvormi otstes olevatel tabloodel. Asja teeb keerulisemaks see, et perroonide numeratsioon ei jookse loogilises järjestuses. 

«Paari aasta eest, n-ö enne Elroni aega, oli Balti jaamas kord majas. Diiselrongid väljusid jaamahoone juurest ja elektrirongid turu poolt. Nüüd on täielik kaos ehk sa ei tea kunagi, milliselt perroonilt su rong läheb,» kirjutas nördinud rongisõitja Postimehele. Ta lisas, et vahel on heliteavituse peale oma rongi poole jooksma hakanud reisijad ka sõidukist maha jäänud.

Elroni pressiesindaja Mai Vahtriku sõnul on suur infotabloo olemas jaamahoones Selveri kassade vastas. Helisüsteem teavitab iga rongi väljumisest vähemalt kaks korda ja lisaks saab rongide väljumiste kohta küsida infot Elroni infokassast. Tema sõnul tuleb arvestada, et reisirongide liiklus Balti jaamas on läinud peaaegu kaks korda tihedamaks ja seetõttu ei ole võimalik tagada, et sama liini rongid väljuksid alati samalt teelt.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles