Fotod ja video: Harjumaal juhtunud liiklusõnnetuses sai viga neli inimest (5)

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna-Tartu maantee 47. kilomeetril Sõmeru külas sai täna pärastlõunal kolme auto ahelkokkupõrkes viga neli inimest, kelle seas oli ka 11-aastane laps. Kõik kannatanud toimetati haiglasse. Liiklus sündmuskohal oli tugevalt häiritud.

Esialgsetel andmetel sai õnnetuses viga kolm inimest, täpsustatud andmetel aga neli.

«Kell 15.45 sai häirekeskus teate kolme sõidukiga ahelavariist,» märkis Põhja prefektuuri pressiesindaja Marie Aava Postimehele.

Ta lisas, et kõik avarii täpsemad asjaolud selgitab välja uurimine.

Liiklus on sündmuskohal tugevalt häiritud. Kell 17 teatas päästeamet, et avariipaigas on liiklus ühes suunas taas avatud. Liiklust reguleerib kohapeal politsei. 20 minutit hiljem teatasid päästjad, et Tallinna-Tartu maanteel liiklejatel tasub arvestada, et liiklus jääb avariipaigal ja selle läheduses häirituks veel järgneva 1,5 tunni jooksul.

«Teeolud on praegu libedad. Politsei paneb inimestele südamele, et tuleb valida teeoludele vastav sõidukiirus ja olla hästi tähelepanelik ja ettevaatlik,» lisas Aava.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles