Lisaseadmed osutusid telefonidest uuenduslikumaks

Kuldar Kullasepp
, reklaamtoodete ja eriprojektide juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LG G5 on esimene katse viia moodultelefon massidesse. Sellega on võimalik ühendada lisaseadmeid.
LG G5 on esimene katse viia moodultelefon massidesse. Sellega on võimalik ühendada lisaseadmeid. Foto: digitaltrends.com

Möödunud nädalal Barcelonas toimunud iga-aastane mobiilsidekonverents Mobile World Congress ehk lühidalt MWC oli taas paljudele uutele seadmetele ning tehnoloogiatele hüppelauaks avalikkuse vaatevälja.

LG uut tipptelefoni G5 on siiski ehk palju nimetada päris moodultelefoniks, sest näiteks pakutav kaamera lisamoodul tegelikult uut kaamerat ei sisalda. Tegemist on hoopis väikese akupangaga, mille küljes on mõned pildistamist hõlbustavad füüsilised nupud – päästik, suumimiseks mõeldud väike ratas ning nupp video salvestamiseks. Selle lisamine muudab pildistamise märksa mugavamaks, kuna paksem aku ja lisanudnud nupud teevad telefonist fotoaparaadi. Nii saab lisamooduli panna telefoni külge näiteks reisil olla ja igapäevaseks kasutamiseks taas eemaldada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles