Tallinna tänavatel on ligi 2000 löökaukude eest hoiatavat märki

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevadtalvel ilmuvad teedele löökaukude ja muude ebatasasuste eest hoiatavad märgid.
Kevadtalvel ilmuvad teedele löökaukude ja muude ebatasasuste eest hoiatavad märgid. Foto: Toomas Huik

Käesoleva aasta algusest on Tallinna Teede AS remontinud ligikaudu 8290 ruutmeetrit  asfaltkatet ehk orienteeruvalt 5500 löökauku, milleks on kulunud  2110 tonni kuuma mustsegu.

Ohtlike teeaukude tähistamiseks on tänavatele paigaldatud 1865 ajutist liiklusmärki. Tallinna tänavatel töötab ööpäevaringselt ohtlike löökaukude remontimisel kaheksa brigaadi (neli päeval ning neli öösel) ning üks brigaad remondib vanalinna kivisillutist.

Kolmapäeval, 2. veebruaril tehakse teeremonti Laagna teel, Peterburi teel, Tondi tänaval, Linnu teel, Paldiski maanteel, Endla tänaval, Viljandi maanteel ning vastavalt olukorra muutumisele ka teistel teedel ja tänavatel, teatas linnavalitsuse pressiteenistus.

Asfalditehaste käivitumiseni likvideeritakse löökaugud esmajärjekorras suurtel peatänavatel, tänavatel, kus liigub ühistransport ja seal, kus löökaugud on otseselt avariiohtlikud.

Tänavate põhjalikuma hooldusremondiga saab alustada siis kui ööpäevane keskmine õhutemperatuur tõuseb kuni pluss viie kraadini ja käivitatakse asfalditehased. Möödunud, 2015. aastal käivitati esimene asfalditehas 26. märtsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles