Raske lumi katusel surus kaupluse sprinkleri tööle

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
K-rauta kauplus
K-rauta kauplus Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Tallinnas Tondil tegutsev K-Rauta ehitusmaterjalipood pandi pühapäeval poolest päevast kinni ning kunded ja töötajad evakueeriti, sest poehoone katusele kogunenud tihke lumi hakkas katust lömastama.

Lössivajunud katuslagi murdis puruks tulekustutustorustiku, mistõttu hakkas poesaalis viibivatele inimestele kaela vett kaela pahisema, kirjutab Õhtuleht.

«Sprinkler sai õigel ajal välja lülitatud ja sisse voolas vett nii palju, kui oli torustikus. See ala piirati nii klientide kui ka töötajate ohutuse tagamiseks, kuna vaatepilt ei olnud väga ilus, otsustasime kaupluse sulgeda,» kirjeldas K-Rauta haldusjuht Toomas Ütsik juhtunut.

«Ennetavaid märke ega tohutut lumehunnikut katusel polnud,» väitis poeketi emafirma Rautakesko turundusjuht Katre Kaarenperk-Vanatoa, lisades, et nende firma koristab katuseid lumest regulaarselt vastavalt vajadusele.

Väidetavalt võidakse pood taasavada alles pärast pühi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles