Harvendus «proffide» leeris (6)

Risto Berendson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valvekaamera salvestiselt on näha, kuidas kolm korterivarast lahkuvad saagiga, mille nad varastasid parajasti vangis istuva mehe korterist.
Valvekaamera salvestiselt on näha, kuidas kolm korterivarast lahkuvad saagiga, mille nad varastasid parajasti vangis istuva mehe korterist. Foto: Politsei

Politsei tabas aasta kahe esimese kuuga Tallinnas rekordilised kaheksa profivarast.

«See on väga hea tulemus,» ütles Põhja politsei varavastaste kuritegude talituse juht Toomas Jervson. Talle alluv «korterigrupp» ajab murdvaraste jälgi iga päev ja kaheksa vahistatut on rohkem kui kümnendik kõigist pealinna profivarastest, keda tegutseb pealinnas umbes 70.

Lisades siia tõdemuse, et umbes pool neist on pidevalt vangis ja pool toimetavad vabaduses ning nii kogu aeg edasi-tagasi, tõuseb see suhtarv veelgi. «Meil käib alati kibe töö ja loodame, et märts tuleb sama viljakas,» avaldas Jervson.

Veebruarikuistest kinnipidamistest toimus kõige mastaapsem kuu esimesel nädalal, kui kolm vene keelt kõnelevat murdvarast otsustasid tühjaks teha oma vanglas istuva kolleegi korteri Mustamäel Akadeemia teel.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles