Savisaar sai ultramoodsa ratastooli

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaare elektriratastool.
Edgar Savisaare elektriratastool. Foto: Liis Treimann

Heasoovijad andsid eile Tallinnas Poska majas Keskerakonna esimehele Edgar Savisaarele üle spetsiaalselt tema jaoks valmistatud unikaalse elektriratastooli; tellijate-kinkijate seas olid ka ärimehed Urmas Sõõrumaa ja Priit Põld.

«See tool sõidab kuni 10 kilomeetrit tunnis. Päevas saab sellega sõita 35 kilomeetrit. Minu jaoks on tal eriotstarve. Ma tahaksin sellega metsa vahel sõita ja võib-olla näiteks Palmses ära käia. Ma olen selle tooli üle päris uhke, tal on väga palju võimalusi. Siin minu selja taga saab veel üks inimene seista,» rääkis Savisaar.

«Nagunii tahab ajakirjandus küsida, kuidas on vihmavarjuhoidjatega. Nende jaoks on koht täiesti olemas,» ütles Keskerakonna pressiesindaja. Seda lisavõimalust demonstreeris linnapea nõunik Moonika Batrakova, kes astus Savisaare kutse peale tema selja taha astmelauale ning võttis sujuvalt ka ratastooli juhtimise üle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles