Uuriva toimetuse kange kolmik

Neeme Korv
, arvamustoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postimees Grupi ajakirjanikest laureaadid (vasakult) Aime Jõgi, Aarne Mäe, Svetlana Karabut, Katre Pilvinski, Oliver Kund, Liis Treimann, Tuuli Koch ja Risto Berendson. Pildilt puuduvad fotograaf Sander Ilvest, kes on töölähetuses Hispaanias ning peakunstnik Jaanus Koov.
Postimees Grupi ajakirjanikest laureaadid (vasakult) Aime Jõgi, Aarne Mäe, Svetlana Karabut, Katre Pilvinski, Oliver Kund, Liis Treimann, Tuuli Koch ja Risto Berendson. Pildilt puuduvad fotograaf Sander Ilvest, kes on töölähetuses Hispaanias ning peakunstnik Jaanus Koov. Foto: Tairo Lutter

Tuuli Kochi silmades lööb leegitsema võidutuli, Risto Berendsoni pilk ütleb: «No ma ju ütlesin!», Oliver Kund peidab emotsiooni endasse. Minu ees on kolm Postimehe uuriva toimetuse ajakirjanikku – ajakirjandusauhindade laureaadid. Viimase 36 tunni sees käis kogu trio juuksuris. Ei tea, kas nad aimasid ette?

Palju õnne, head kolleegid! Mis tunne on?

Risto: Kui sa saad preemia, ei saa tunne olla halb.

Tuuli: Olen siiralt rõõmus. Uudisepreemia on reporteri ametis kõige tähtsam preemia.

Risto: Toetan Tuulit. Bonnieri (uuriva ajakirjanduse auhind – N. K.) valimises on palju poliitikat, uudises on seda vähem.

Oliver: Lugu tehes ei aima ju, kuhu see välja jõuab. Kui mingi töö aasta lõikes silma paistab, on see ajakirjanikule tähelepanuväärne tulemus.

Risto: Suurim tunnustus on ikkagi lugejate usaldus. See on kõige tähtsam.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles