Kaitseväelased lõhkusid autoga suusaraja

Priit Pullerits
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaitseväelased lõhkusid suusaradu.
Kaitseväelased lõhkusid suusaradu. Foto: Erakogu

Teisipäeval pidas Kose suusaklubi liige Järvamaal Valgehobusemäe terviserajal kinni kaitseväe sõiduki ning ütles selles istunud kahele ajateenijale, et kui nad on julgenud sõita vähemalt kaks kilomeetrit mööda suusarada, julgegu selle teo eest ka vastutada.

Olukorra tõendamiseks tegi suusataja nii rikutud rajast kui ka kaitseväe sõidukist ning sellest väljunud ajateenijast telefoniga pilti. Selle peale ütles kaitseväelane, kelle vormiriietusel seisis nimi Voit ja kes suusataja sõnul astus tema suuskadele, et teda lahkumast takistada, et kaitseväe tehnikat ei tohi pildistada, ning käskis suusatajal pildid kustutada.

Alles siis, kui suusataja hakkas toimuvat filmima, oli kaitseväelane tema suusaninadelt maha astunud. Kaitseväe autos olnud teine mees suusataja sõnul välja ei tulnud ja vahejuhtumis ei osalenud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles