Ootamatu kangelane tõi Levadiale viigipunkti, fännid jagasid maid

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Levadia ja Flora väravaid ei löönud
Levadia ja Flora väravaid ei löönud Foto: Albert Truuväärt

JALGPALL. Eesti meistriliiga avavoorule punkti pannud koduse liigajalgpalli suurim duell Levadia ja Flora vahel lõppeski mõlemale poolele punktiga ehk 0:0 viigiga. Jõudude tasakaalu muutumisest annab aga selget aimu meeskondade mängujärgne emotsioon – mitu head šanssi luhta minna lasknud Flora leer kirus kahe saamata jäänud punkti pärast, Levadia oli viigiga aga vägagi rahul.

«Me ei löönud ise ära. Oli kaks väga head võimalust, sajaprotsendilist. Oleks tulnud need sisse panna ja võit oleks olnud meie,» sõnas löödud moega Flora ründaja Albert Prosa, kes ise nurjas teisel poolajal üks-ühele läbimurde, lüües Sergei Lepmetsaga silmitsi sattununa palli vastu väravavahi jalgu. «Alati, kui ruumi on palju, hakkad mõtlema. Aga oleks olnud vaja teha seda, mida alati teen – kindla peale nurka lüüa,» nentis Prosa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles