Galerii ja video: Kalasadamas tõsteti põhja vajunud auto veest välja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinnas Kalasadamas tõsteti täna pärastlõunal merepõhjast välja eile läbi aia sõitnud ja vette paiskunud auto.

Tuuker sukeldus vette ja kinnitas auto külge kaks õhkpatja, mille abil kergitati auto põhjast lahti. Seejärel tõmmati auto köitega kalda äärde. Kuna oli oht, et veepinda kattev jää võib õhkpadjad ära lõhkuda, tõmmati auto kõigepealt kai ääres seisva laeva Elina juurde. Sealt ujus tuuker õhukest jääd lõhkudes teise kaldani ning auto tõmmati köitega sinna.

Seejärel kinnitas tuuker auto velgede külge trossid, mille abil tõstis kai ääres seisev autokraana sõiduki veest välja. Kogu protseduur võttis aega umbes poolteist tundi. Tuuker läks vette kella 15 paiku ning auto oli kaile vinnatud kella 16.30ks.

Auto väljatõstmise telliis sõiduki omanik. Eile autoga vette sõitnud mehed ise täna sõiduki väljatõstmise juures ei olnud.

Politseil sai täna valmis esialgne ekspertiis, mis näitas, et vette sõitnud auto juht alkoholi tarvitanud ei olnud. Muude ainete suhtes ei ole ekspertiisitulemused veel selgunud, ütles politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Uku Tampere.

Politsei sai eile kell 13.26 teate, et aadressil Kalaranna 8 asuvas Kalasadamas on Audi sõitnud läbi piirete otse vette. Sõidukis oli kaks meest, kes said oma jõududega autost välja. Kiirabi viis nad siiski tervisekontrolliks haiglasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles