Multihumanitaari šokolaadililled rihivad Harrodsit

Nils Niitra
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Q 6lk1
OÜ Karila juhatuse liige Liina Lindsalu ütles, et pärast mõtet hakata tegema šokolaadililli võttis ta tööle abilise, sest ise ei oskaks selliseid asju teha.
Q 6lk1 OÜ Karila juhatuse liige Liina Lindsalu ütles, et pärast mõtet hakata tegema šokolaadililli võttis ta tööle abilise, sest ise ei oskaks selliseid asju teha. Foto: Sille Annuk

Põlvas ja Ahjal ajalooõpetajana töötanud Liina Lindsalu kasvatas kolme aasta eest oma nelja last ja mõtiskles, mida põnevat eluga peale hakata. Nüüd valmistub ta oma šokolaadist lillede ekspordiks Inglismaale.

«Aastase lapse kõrvalt, mis see firma siis teha on,» ütleb Lindsalu praegu ja see ei kõla sugugi üleolevalt, vaid täiesti siira tõdemusena. Õigupoolest on eksport juba alanud – tänavu on läinud Inglismaale ligi 3000 lille –, aga Lindsalu ei ole esialgu rahul lillede pakendi, oma firma Karila kodulehe ega mõnegi muu asjaga.

Veebruaris eraldas Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus Karilale ekspordikõlbliku visuaalse identiteedi loomiseks 50 000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles