Lugejate lumemuljeid vol 3

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Toome teieni järjekordse rea lugejate poolt teatatud kohti, mis Tallinnas sel talvel lumelabidat näinud ei ole.


Rõõm on tõdeda, et nii mõnigi Postimees.ee’s kajastamist leidnud lumehang on tänaseks kadunud ja lühem või pikem tänavajupp jälle käidavaks muutunud.

Esimene teade on katusepapi ja Pallasti tänava ristmikult, mis on praegusel ajal mõeldud vaid autodele. Ja asi ei piirdu vaid ristmikuga, vaid üsna pikal Pallasti tänava lõigul on kõnnitee puhastatud vaid ühel pool teed.

Järgmine kaebus tuleb Mõigust Kaabli tänavalt, kus sama probleem oli ka möödunud talvel. Paraku sattus mupo ühe sealse elaniku kinnitusel trahvima teisel pool teed elavaid majaomanikke. Mitte aga selle kinnistu omanikku, kes on jätnud koristamata bussipeatuse ja söökla juurde viiva kõnnitee. Olgu kuidas on, aga sel kolmapäeval võinuks mupo seal mõlemal pool teed trahvikviitungeid jagada, sest normaalselt kõndida sai sel tänaval vaid sõiduteel.

Esile tõsteti ka Paide tänava Pärnu maantee poolses otsas kuhjuvaid lumehangesid, mis on ilmselt tekkinud kõrvalolevate hoonete parkimiskohtade puhastamisest. Komplitseeritud on ka viadukti kõnniteele pääsemine.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles