Savisaarlaste dessant Tartusse jooksis liiva (1)

Nils Niitra
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oudekki Loone neelas kaotuse väliselt üsna märkamatult alla ja õnnitles Aadu Musta võidu puhul.
Oudekki Loone neelas kaotuse väliselt üsna märkamatult alla ja õnnitles Aadu Musta võidu puhul. Foto: Sille Annuk

Riigikogu liige Heimar Lenk haaras laupäeval Keskerakonna Tartu piirkonna valimiskonverentsil korduvalt mikrofoni, nõudes endale ja teistele tallinlastele võimalust tervitamiseks, aga tartlased jäidki tervitamata.

Laupäeva lõuna paiku istub Tartu Ülikooli raamatukogu konverentsisaalis 173 Tartu piirkonna liiget, esiridadesse sätivad end aga istuma riigikogulased Märt Sults, Kadri Simson, Jaanus Karilaid, Kersti Sarapuu ja Heimar Lenk ning europarlamendi liige Yana Toom. Tartu reakeskerakondlasi silmitsedes tekib küsimus, mis on selle seltskonna keskmine vanus. Päris kindlasti üle kuuekümne aasta. Üks mees tuleb kohale traksidega töötunkedes, sellistes, millega tehakse metsa ja sõidetakse traktoriga.

Riigikogu liige Must alustab tervitusega neile 30 inimesele, kes on tulnud paari nädala jooksul teistest Keskerakonna piirkondadest üle Tartusse. Mõned värsked uusliikmed nimetab ta ära nimeliselt: «Võime siin tervitada Andres-Marius Rosenblatti, Tallinna abilinnapea nõunikku, kes jõudis osaleda juba mitmetel valimiskonverentsidel küll Põhja-Tallinnas, Ida-Virumaal, Tallinna kesklinnas – nüüd on ta saabunud meile, aplaus ka talle.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles