Saarlased toetavad purikaohvri ravimist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Milana Kaštanova.
Milana Kaštanova. Foto: Erakogu

Tänavu veebruaris Peterburis katuselt kukkunud jääkamakaga pihta saanud ja pikka aega koomas olnud Eesti neiu Milana Kaštanova näitab viimastel kuudel tublisid paranemismärke.

Milana haiglaravi Saksamaal maksab väga palju ja selle võimaldamiseks on neiu lähedastele appi tõtanud tuhanded inimesed üle maailma ning tuntumatest saarlastest on suure rahalise panuse Milana ravimisse andnud suhtekorraldusettevõtte Corpore asutaja Meelis Kubits ja suurärimees Vjatšeslav Leedo, kirjutas Saarte Hääl.

«Meil on siin kõigil selle perekonna käest palju õppida, kuidas jätkata elu olukorras, kus sa oled teadvuseta näoli lumes võõras linnas ja uurimisorgan üritab tõestada, et viskusid ise jääkamaka ette,» rääkis Kubits.

Irinei Kalatšov rääkis, et kuid haiglavoodis veetnud Milana näitab tasapisi paranemismärke ja kuigi paranemine toimub väga aeglaselt, on nad valmis ootama, isegi kui taastumine tähendab aastaid rehabilitatsiooni.

Iga viimse kui päeva Milana kõrval veetva ja sealt tööd tegeva Irinei sõnul oli neiu üks viimaseid suuremaid saavutusi see, et ta üritas rääkida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles