Esimene jõulupüha möödus raskemate kuritegudeta

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Uwe Gnadenteich

Esimesel jõulupühal, 25. detsembril raskemaid kuritegusid toime ei pandud. Kokku registreeriti 47 kuritegu. Politsei kõrvaldas liiklusest 42 joobes sõidukijuhti.

Üldiselt on jõulud Eestis möödunud võrreldes tavapärase nädalavahetusega rahulikumalt. Küll aga palub politsei jätkuvalt igaühel hoolitseda, et nende sõbrad ega lähedased ei istuks joobes olekus sõidukirooli.

Politsei keskendub pühadeajal tavapärasest enam joobes sõidukijuhtide tabamisele, kuna liiklejate käitumine viimasel ajal Eesti teedel on näidanud, et joobes sõidukijuhid ei ole kuhugi kadunud ning purjus peaga sõitmine on kiiruseületamise kõrval jätkuvalt üks suuremaid ohte liikluses.

Rasketes liiklusoludes kus osad kõrvalteed Eestis on läbimatud, soovitab politsei võimalusel autosõit ära jätta. Vältimatu sõidu korral tasub kindlasti sõidukisse kaasa võtta lumelabidas, soojad riided ning laetud mobiiltelefon. Sõiduki kütusepaak võis olla täidetud arvestusega, et teele jäädes ei jääks külma kätte.

Liiklusõnnetustes sai 25. detsembril viga kokku seitse inimest, kellest viis vajasid ka haiglaravi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles