Fotod: Tallinna lennujaama turvavad relvastatud kiirreageerijad

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Politsei on seoses Brüsselis toimunud rünnakutega suurendanud nähtavaid politseijõude Tallinna sadamas ja lennujaamas, nii võtsidki täna öösel Tallinna lennujaama saabujaid vastu relvastatud kiirreageerijad ja teenistuskoer.

Siseminister Hanno Pevkur ütles teisipäeval, et lennujaamas ja sadamas võetakse tugevdatud turvameetmed kasutusele kuni täiendavate asjaolude selgumiseni.

Tallinna lennujaama ja Vanasadamasse on saadetud korda pidama relvastatud kiirreageerijad ja teenistuskoerad. Samuti on suurendatud patrullide väljapanekut Tallinna kesklinnas.

Täiendavate patrullide ülesandeks on turvalisuse tagamine ja suurem valmisolek. 

Kuigi ennetava meetmena on suurendatud turvakontrolli lennujaamas ja sadamas, ei ole kaitsepolitseiameti hinnangul Eestis terrorismioht tõusnud.

Lennujaama lennundusjulgestuse juht Tarvi Pihlakas ütles, et lennujaamas jätkub tavapärane töö ning hetkel ei ole põhjust ohuhinnangut tõsta.

Loe lisaks: 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles