Lasnamäe öine kurikamõrv jäi arvatavalt turvakaamera pildile

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turvakaamerad Betooni tänava maja küljes.
Turvakaamerad Betooni tänava maja küljes. Foto: Reporter.ee

Politsei loodab, et täna öösel Lasnamäel kurikaga tapetud mehe juhtumit aitab lahendada turvakaamera lindistus.

Proua Ines Rohumaa sõnul, kes südaöö paiku matsatusi ning appikarjumist kuulis, ütles, et tapetud noormees kolis samasse majja umbes aasta aega tagasi. Korrus kõrgemal elab ka tapetu ema, vahendas Reporter.ee.

«Ema jutu järgi külastas ta oma poega umbes kümme minutit enne juhtunut ja ta oli arvutis olnud. Siis tuli välja, et teda oli välja kutsutud,» rääkis Rohumaa.

Kurjategijate tabamisel võib suureks abiks olla ka videokaamerate salvestus maja ees. «Tahaks loota jah, et selles kuritöös mingi selgus ka tuleb. Kas siis on videolindilt midagi näha või selgub midagi tunnistajate ütlustest,» rääkis politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Mihkel Loide.

Täna öösel tapeti Tallinnas Lasnamäel 27-aastane mees julmalt kurikaga. Politsei kinnitusel ei olnud tegemist juhusliku rünnakuga. Juhtunu suhtes alustati kriminaalmenetlust tapmise paragrahvi alusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles