Toobal hakkab kontrollima erakondade rahastamist (1)

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Toobal
Priit Toobal Foto: Sander Ilvest

Keskerakond esitas eile erakondade rahastamise järelevalve komisjoni (ERJK) uue koosseisu liikmeks partei peasekretäri, eelmise aasta lõpus erakonna annetuste võltsimises ja eraviisilisele jälitustegevusele kihutamises süüdi mõistetud Priit Toobali (32).

Järelevalvekomisjonis seni Keskerakonda esindanud Tõnis Möldrist saab komisjoni asendusliige, teatas Keskerakond. Partei kirjast selgub, et liikme ja asendusliikme nimetamise otsustas nende juhatus märtsi alguses.

Varem on erakonnad peasekretäride komisjoni nimetamisest hoidunud. 2012. aasta novembris lahkus komisjonist Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) peasekretäriks nimetatud Tiit Riisalo ning sama tegi Kert Karus, kellest sai IRLi peasekretär eelmise aasta lõpus. Mõlemad ütlesid, et kuna peasekretär osaleb aktiivselt erakonna tegevuses, ei pea nad komisjonis jätkamist õigeks.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles