Võru maavanem lasi eesmärgil pühitseda abinõu

Nils Niitra
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Сандер Ильвес / Postimees

Võru maavanem Andres Kõiv (IRL) sai läinud esmaspäeval seoses ühistranspordihankega Võru linnas ja maakonnas Tartu ringkonnakohtult karmi hinnangu. Tekkis küsimus, kes veab tänasest võrokesi, aga Kõiv sai iseenda varasema korralduse tühistamise abil ikkagi lõpuks seljavõidu.

Postimees kirjutas eelmise nädala teispäeval sellest, kuidas Võrus korraldati mullu ühistranspordihange surugaasibussidele ja hanke võitnud Hansa Bussiliinid pidi tänavu aprillis senise vedaja Sebe asemel tööd alustama. Samas pole Võrus siiani surugaasitanklat, heal juhul valmib see millalgi selle aasta teisel poolel.

Võru hankel osalenud Mootor Grupi firmad arvestasid sellega, et osalejad peavad ise välja nuputama, kust hankida surugaasi – selleks oli neil esialgne kokkulepe ühe ettevõttega, mis pidi tarima kohale konteinertankla. Samal ajal leidis hanke võitnud Hansa Bussiliinid, et hankeleping ei kohusta vedajat tanklat rajama, vaid selle olemasolule peaks mõtlema hanke korraldaja ehk riik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles