Avies lõpetas päevapealt

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile päeval tühja lennukiga Stockholmist naasnud piloot Aleksandr Tšesnokov tõdes, et lennuameti otsus oli nende jaoks suur ootamatus.
Eile päeval tühja lennukiga Stockholmist naasnud piloot Aleksandr Tšesnokov tõdes, et lennuameti otsus oli nende jaoks suur ootamatus. Foto: Liis Treimann

Mullu oktoobris tehtud auditi tulemusel leidis lennuamet majandusraskustesse sattunud kodumaise lennufirma Avies tegevuses 90 puudust. Kuna neist 47 jäid 24. märtsiks likvideerimata, peatas lennuamet kuueks kuuks ettevõtte tegevuse.

«Aviesil on tehtud korduvalt järelevalvet juba pikema aja jooksul,» ütles lennuameti peadirektor Kristjan Telve.

Möödunud oktoobri lõpus oli viimane suurem järelevalve, mille järel tehti ettevõttele ettekirjutus leitud puuduste kõrvaldamiseks. Kuna lennufirma ei suutnud ettekirjutust õigeks ajaks täita, tegi lennuamet veebruari lõpus hoiatuse, et kui 24. märtsiks pole puudusi kõrvaldatud, siis Aviesi tegevus peatatakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles