Uurijad lõpetavad Varvara tapja jahtimise (11)

Risto Berendson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varvara surnukeha leiti viiendal päeval pärast tema kadumist Narva jäähalli lähedalt tühermaalt. Sajad narvalased tõid sinna lilli ja mänguasju.
Varvara surnukeha leiti viiendal päeval pärast tema kadumist Narva jäähalli lähedalt tühermaalt. Sajad narvalased tõid sinna lilli ja mänguasju. Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Avalikkus kuuleb sel nädalal ilmselt paljusid jahmatavast uudisest: politsei ja prokuratuur tunnistavad lõpuks, et üheksa-aastase Varvara Ivanova seksuaalmõrvar jääbki suure tõenäosusega tabamata. 

Neli aastat tohutut tööd ja lubadusi, et Narva tüdruku tapja tuuakse lõpuks kõigi tõenditega kohtu ette, saab suure tagasilöögi. Postimehe andmeil plaanivad prokuratuur ja politsei kutsuda kokku pressikonverentsi, kus uurijad tunnistavad, et on asjadega jõudnud ummikusse ning targem on kriminaalmenetlus uute asjaolude selgumiseni peatada.

Kommentaarid (11)
Copy
Tagasi üles